Gå direkt till textinnehållet

Coronaviruset OBS! Vissa gudstjänster förläggs utomhus. se program.

Coronavirusets framfart stoppar det mesta av vår verksamhet tills vidare. Folkhälsomyndigheten uppmanar personer över 70 år att begränsa sina kontakter med andra människor så långt som möjligt. Viktigast är att man stannar hemma om man är sjuk.  Efter samråd i styrelsen och med kyrkoherde Robert Koss har vi enats om följande.

  • Vissa gudstjänster förläggs utomhus. se program

krisinformation.se.
Hälsningar från Bureå EFS styrelse.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.