Gå direkt till textinnehållet

Aktuell sida

Höstens EFS-gudstjänster 2020

Det blev ju ett snöpligt slut på vårens gudstjänster p.g.a. Covid 19. Många av oss har nog känt sig ganska isolerade och är sugna på att mötas igen till gudstjänst. Nu har den akuta fasen för pandemin lagt sig och vi har planerat för hösten. Dock,det blir förändringar. Svenska Folkhälsomyndigheten ställer krav på samlingars utformning och storlek, och vi är rädda om er och om varandra. Vissa saker vi redan hade planerat går nu ej att genomföra. Vi väntar att regler skall ändras under hösten, därför ger vi ut endast ett program för två månader så kanske nya regler möjliggör andra samlingar senare.

Arkiv

Senaste inlägg

Kategorier

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.